In 1978 ben ik in Hengelo (O) begonnen met een eigen winkel in verf, behang en een klein hoekje met lijsten. In de loop der jaren is dit hoekje uitgegroeid tot een complete winkel met meer dan 1000 verschillende soorten lijsten.

De uitrusting van een tafel met een verstekbak, een aantal elastiekjes, klemmen en wat lijm is inmiddels vervangen door een moderne verstekmachine die zorgt voor een naadloos aansluitende lijst en een krammachine die de naadloos aansluitende lijsten muurvast met elkaar verbindt.

Het opplakken van foto’s, litho’s en posters gebeurt al lang niet meer op een stukje karton waarop lijm is gespoten. Om ervoor te zorgen dat uw kostbare foto, litho of poster zorgvuldig en muurvast zonder luchtbellen in de lijst blijft zitten, beschik ik over hoogwaardig zelfklevend en zuurvrij materiaal waarop ik met een soort “wringer” vakkundig uw kostbare bezit vastplak.

In 1987 ben ik verhuisd van Hengelo (O) naar de Terborgseweg 45 in Doetinchem. Hier is de verf- en behangafdeling verder ingekrompen. De lijstenmakerij- kunsthandel groeide tot ongeveer de helft van de winkel.

In 2001 ben ik met mijn winkel de straat over gestoken naar de Terborgseweg 64. De winkel is inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerde lijstenmakerij- kunsthandel die de hele winkelruimte omvat.

In 2018 ben ik 40 jaar lijstenmaker en mocht ik eigenlijk stoppen met werken. Maar dat doe ik nog niet, omdat ik u als klant nog niet helemaal kan missen, of eigenlijk helemaal niet. Daarom ben ik vanaf nu op afspraak geopend. Op deze manier wordt mijn werk helemaal mijn hobby en neem ik vaker een dagje vrij om te genieten van mijn vrijetijd.